Dit tømrerfirma i Randers

Tømrer og Snedkermester Hans Kirk Randers A/S laver alt inden for nybygning, renovering, tilbygning, ombygning, total, hoved og fag entreprise, vinduer, døre m.m.

Hjælp til dit byggeprojekt i Randers og omegn

Vi har stor erfaring i at koordinere og varetage totalentrepriser, renoveringsarbejde, nybygning, ombygning og tilbygning for både private, erhverv og offentlige virksomheder. Ofte løser vi specialopgaver på vores eget maskinsnedkeri bl.a. døre og vinduer på specialmål. Læs mere om vores maskinsnedkeri. Men se også vores reference liste, her kan ses både billeder og steder.
Afspil video

Faste samarbejdspartnere

Vi samarbejder med faste håndværkere inden for andre faggrupper samt med arkitekter og ingeniører. Vi kan herved stå for en velkoordineret byggeproces.

Hvis du/I har en håndværker i anden faggruppe, du/I gerne vil bruge er dette heller ikke noget problem.

At vi kender vore samarbejdspartnere godt betyder, at vi altid arbejder mod det samme mål; nemlig det bedst tænkelige resultat. De forskellige faggrupper tager hensyn til hinanden og tilrettelægger arbejdet, så processen kører på skinner.

Kontakt os for byggeri i Randers og omegn

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om muligheden for et samarbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi står klar til at hjælpe dig med dit byggeri i Randers.